Egyszerű
recept, de annál finomabb. A csonton sült hús íze különleges.
Hozzávalók:
1 cukkini
1 padlizsán
3 nagyobb burgonya
2 paradicsom
1 nagy fej vöröshagyma
1 póréhagyma
2 gerezd fokhagyma
1 csontos, bőrös csirkemell
só, bors, olivaolaj, oregánó
A csirkemellet besózzuk,beborsozzuk, sütőzacskóba rakjuk és 10-15 percig hagyjuk pihenni.
A sütőt előmelegítjük 180 fokra.
A zöldségeket felkarikázzuk és egy hőálló tálba rakosgatjuk, tetszőleges sorrendbe, félig fedjék egymást a karikák. Kb. fél dl olivaolajjal összekeverjük az átnyomott fokhagymát, egy kis sót, borsot, és az oregánót. Ezzel a keverékkel meglocsoljuk a zöldségeket, és alufóliával lefedjük. A husit és a zöldséget egyszerre is betolhatjuk a sütőbe. 40 percig hagyjuk őket párolódni, majd 20 percig pirítjuk őket sütőzacskó és fólia nélkül.
Jó étvágyat!
1 cukkini
1 padlizsán
3 nagyobb burgonya
2 paradicsom
1 nagy fej vöröshagyma
1 póréhagyma
2 gerezd fokhagyma
1 csontos, bőrös csirkemell
só, bors, olivaolaj, oregánó
A csirkemellet besózzuk,beborsozzuk, sütőzacskóba rakjuk és 10-15 percig hagyjuk pihenni.
A sütőt előmelegítjük 180 fokra.
A zöldségeket felkarikázzuk és egy hőálló tálba rakosgatjuk, tetszőleges sorrendbe, félig fedjék egymást a karikák. Kb. fél dl olivaolajjal összekeverjük az átnyomott fokhagymát, egy kis sót, borsot, és az oregánót. Ezzel a keverékkel meglocsoljuk a zöldségeket, és alufóliával lefedjük. A husit és a zöldséget egyszerre is betolhatjuk a sütőbe. 40 percig hagyjuk őket párolódni, majd 20 percig pirítjuk őket sütőzacskó és fólia nélkül.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése