Hozzávalók:
175 g barna cukor
175 g fehér cukor
50 g kakaópor
125 g apróra vágott dió
200 g liszt
175 g olvasztott vaj
1 teáskanál sütőpor
1/2 teáskanál só
1 marék friss áfonya
A lisztet, sütőport,kakaót, cukrot sót
össze kerni majd az olvasztott, langyos
margarint és 3 felvert tojást hozzátenni. Végül keverd még hozzá a diót és az áfonyát.
Egy 20x 30 cm nagyságú
szögletes, vagy kerek tepsibe önteni. A tészta ne
legyen 2-3 cm-nél magasabb.
A brownie-t 175 fokon max.
25-30 percig sütni (én 25 percig szoktam, mert
szeretem, ha a közepe lágyabb). Hagyd kihűlni és vágd kis kockákra. Vanília fagylalttal
az igazi, de aki igazi ínyenc (én nem) az tehet még rá fogyasztás előtt csoki
öntetet és tejszínhabot.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése